Academy

  • Alle
  • Level 1
  • Level 2
  • Level 3
  • Level 4

Agenda

STARTDATUM OPLEIDING WAAR NIVEAU STATUS
zo. 12 mei '24
Toon lesdagen
Cursus Conditietrainer Voetbal regio Rotterdam Meer informatie
wo. 05 jun '24
Toon lesdagen
Cursus Video Analist Voetbal Live Online Meer informatie
zo. 09 jun '24
Toon lesdagen
Cursus Hersteltrainer Voetbal regio Rotterdam Meer informatie
vr. 14 jun '24
Toon lesdagen
Cursus Conditietrainer Voetbal Houten Meer informatie
vr. 28 jun '24
Toon lesdagen
Cursus Conditietrainer Voetbal Zwolle Meer informatie
zo. 07 jul '24
Toon lesdagen
Cursus Hersteltrainer Voetbal Zwolle Meer informatie
vr. 12 jul '24
Toon lesdagen
Cursus Hersteltrainer Voetbal Houten Meer informatie
ma. 26 aug '24
Toon lesdagen
Opleiding Soccer Performance Specialist Zwolle Meer informatie

JES leersysteem

Welke scholing past bij mij?

Met onze KNVB geaccrediteerde opleidingen en (bij)scholingen willen we een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van het amateur- en profvoetbal op weg naar Minder Blessures en Betere Prestaties.

Wij richten ons hierbij niet alleen op voetbaltrainers, maar ook op o.a. verzorgers, (toekomstige) performances coaches, fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers werkzaam in het (jeugd)amateur- en/of profvoetbal.

Om ervoor te zorgen dat je de juiste opleiding kiest, hebben we een 4-tal categorieën gemaakt op basis van de doelgroep waar je hoofdzakelijk mee (wilt) gaan werken en de reeds aanwezig (voor)kennis en ervaring.

Vragen of carrièreadvies?

Neem gerust contact met ons op!

FUNDAMENTALS: voor deze (bij)scholingen is geen specifieke vooropleiding of voorkennis vereist. Deze (bij)scholingen vormen een prima basis voor de verdiepende opleidingen op level 2,3 en 4. Daarnaast dienen ze als “refresh” voor cursisten die bv. al eerder een sportopleiding hebben gevolgd. (bv UEFA C, Fitnesstrainer A, CIOS etc.)

AMATEUR: deze opleidingen en (bij)scholingen richten zich op iedereen die werkzaam is in het jeugd- of (lager) amateurvoetbal en zich graag verder wil laten (bij)scholen. We gaan er hierbij vanuit dat er beperkte middelen en trainingsfaciliteiten (geen gym) aanwezig zijn er ca. 2x per week wordt getraind. Het is wenselijk om allereerst de level 1 “Fundamentals” te volgen als basis of "refresh".

AMATEUR PLUS: deze specialistische opleidingen en (bij)scholingen richten zich op ambitieuze cursisten die werkzaam (willen) zijn in het (hogere) jeugd- of amateurvoetbal of profvoetbal. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat er ruimere mogelijkheden zijn met betrekking tot aanschaf materialen, trainingsfaciliteiten en er minimaal 3x per week wordt getraind. Afhankelijk van de aanwezige voorkennis is het wenselijk om allereerst de level 1 “Fundamentals” of level 2 "Amateur" te volgen als basis of "refresh".

PROF: deze specialistische opleidingen en (bij)scholingen richten zich uitsluitend op trainers en coaches die werkzaam (willen) zijn in het betaald voetbal. We gaan er vanuit dat er diverse trainingsfaciliteiten (waaronder een gym) aanwezig zijn en er vrijwel dagelijks wordt getraind. Specifieke voorkennis en ervaring is vereist alvorens deel te kunnen nemen.