Veelgestelde vragen

JES Soccer Performance en Start2Move

Nee, vanaf 1 december ’23 heeft Start2Move de voetbalopleidingen in zijn volledigheid overgedragen aan JES Soccer Performance. Er zullen nog wel enkele cursussen in Q1 2024 in gezamenlijkheid worden aangeboden

Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met Start2Move (085 060 43 04 of opleidingsavies@start2move.nl). Zij zullen samen met jou de beschikbare opties bespreken.

Cursisten die zich via JES Soccer Performance hebben ingeschreven, ontvangen dezelfde informatie als de cursisten van Start2Move en krijgen toegang tot dezelfde content. Deze zal voor de JES cursisten via Huddle plaatsen en voor de cursisten van Start2Move via e-Start. Het certificaat zal worden verstrekt door Start2Move. Zij zullen ook de aanvraag KNVB licentiepunten doen op basis van de nieuwe richtlijnen.

JES Soccer Performance heeft de huidige Start2Move cursussen volledig vernieuwd en aangepast naar de laatste wetenschappelijke inzichten conform het JES leersysteem. Daarnaast is diverse online content (video's oefenvormen, quizzen etc.) toegevoegd evenals een 1 op 1 sessie met de docent. Neem gerust contact op voor meer informatie over de nieuwe opzet.

Je ontvangt nog een bericht van Start2Move wanneer de toegang tot de leeromgeving bij Start2Move wordt beëindigd en de overdracht naar de online leeromgeving zal plaatsvinden. Uiteraard respecteren wij hierbij de AVG regels.

Inschrijven

Wij geloven in onze diensten en willen uitsluitend enthousiaste cursisten. Wij bieden je daarom de garantie dat je binnen 30 dagen je geld terug krijgt als je ontevreden bent. Zie Algemene Voorwaarden voor verdere toelichting en de voorwaarden.

Dat is een inschrijving voor een cursus waarvan de content nog niet beschikbaar is, of de datum nog niet bekend is. Meestal ontvang je een korting als je gebruik maakt van een voorinschrijving

Je ontvangt na inschrijving direct een inlogcode voor onze leeromgeving inclusief toegang tot de JES Community. De komende maanden zullen we regelmatig nieuwe content toevoegen aan de diverse opleidingen en cursussen. Hierbij ligt de focus allereerst op de cursussen die op kortere termijn van start zullen gaan.

Ja, dat is mogelijk. Je kunt in een apart veld aangeven wie je wilt inschrijven en een afwijkend factuuradres opgeven. Houd er wel rekening mee dat de factuur direct betaald dient te worden.

Nee, wij werken uitsluitend met online leermiddelen. Wel zullen er regelmatig boeken worden "aanbevolen" bij de desbetreffende cursussen. Je bent uiteraard vrij om deze zelf aan te schaffen.

Inhalen of annuleren

Dit kan op basis van beschikbaarheid. Meestal is het geen probleem om bij een volgende cursus een lesdag in te halen, maar we kunnen dit niet garanderen. Er zijn geen kosten verbonden aan het doorschuiven of verplaatsen van een lesdag.

Afhankelijk van de aard van de blessure en/of ziekte bepalen wij samen met jou een passend vervolgtraject. Zie ook Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Betaling

JES Soccer Performance is tot 2027 vrijgesteld van BTW door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. (CRKBO)

Cursusbedragen tussen de €500-€1000 kunnen in 2 maandelijkse termijnen worden voldaan. Bedragen tussen de €1000-€2000 in 3 maandelijkse termijnen en bedragen boven de €2000 kunnen in maximaal 10 termijnen worden voldaan. Voor betaling in termijnen geldt een opslag van 5% van het cursusgeld. Op het inschrijfformulier kan je je voorkeur kenbaar maken.

Ja, de inschrijving is definitief zodra de betaling is voldaan.

Algemene vragen

Een goeie vraag(-; Er worden nogal wat termen door elkaar gebruikt en voor ons is het een uitdaging om een duidelijk onderscheid te maken. We zullen het zo goed mogelijk proberen te formuleren: Pakket: een samenvoeging van meerdere onderdelen. Dit kunnen bv meerdere workshops of cursussen zijn die elkaar aanvullen. Opleiding: dit is meestal een scholing die over een langere tijd plaatsvindt en opleidt voor een specifieke functie. Er zal meestal een stage of examen aan zijn verbonden. Module: een module is een onderdeel van een opleiding met een specifiek thema. Deze kan vaak ook als los onderdeel worden gevolgd. Cursus: dit zijn meestal kortdurende online of fysieke (bij)scholingen voor een specifieke doelgroep. Workshop: dit zijn meestal kortdurende live bijeenkomsten van één of enkele dagdelen met de focus op de praktijk. Masterclass: dit is meestal een verdiepende presentatie van ca 1 uur gegeven door een specialist uit het werkveld. Webinar: dit is een online bijeenkomst gegeven door een (gast)docent van JES Soccer Performance. Disclaimer: vanuit praktisch oogpunt volstaan we op de website meestal met de benaming “opleiding” als het bv. ook een “cursus” of “workshop” kan zijn.

Vooralsnog wel, we hebben wel de ambitie om in de toekomst ook Engelstalige cursussen te gaan aanbieden.

Planning

We zijn achter de schermen hard aan het werk om diverse nieuwe ON Demand opleidingen en cursussen voor jou te ontwikkelen. We werken hierbij met het "dripping" principe. Dit betekent dat er regelmatig nieuwe modules van een cursus of opleiding beschikbaar worden gesteld zodra deze klaar zijn. Hierbij een overzicht van een aantal geplande cursussen. medio febr. '24: Conditietrainer Voetbal Fundamentals medio mrt. '24: Hersteltrainer Voetbal Fundamentals medio mei. '24: Prestatiepsychologie Voetbal medio sept.'24: Tactische Periodisering Voetbal Disclaimer: bovenstaande planning geeft een indicatie van de maand waarop de 1e content beschikbaar zal worden gesteld. Wij houden je op de hoogte zodra er nieuwe content klaar is.

Wij proberen zoveel mogelijk vooruit te plannen. Het kan voorkomen dat er -vanwege grote interesse- extra data worden ingepland. Neem gerust contact op, om jouw wensen kenbaar te maken.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw wensen. Daarnaast delen wij graag alle ontwikkelingen achter de schermen. Neem dus gerust contact met ons op.

Inhoudelijke vragen

Alle antwoorden zijn te vinden bij de FAQ onderaan de afzonderlijke opleidingspagina's. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op.