Start2Move Voetbal Academie overgenomen door JES Soccer Performance

Auteur: Jelmer Siemons
Datum: 01-12-2023
Categorie: Nieuws
Level:

Voetbalopleidingen Start2Move overgenomen door JES Soccer Performance

“Ruim 16 jaar geleden is opleidingscentrum Start2Move opgericht met als doel mensen niet alleen op te leiden voor een erkend diploma, maar bovenal een succesvolle carrière in de fitnessbranche.

Wat begon met één opleiding Fitnesstrainer A in Zwolle is uitgegroeid tot het grootste particuliere opleidingscentrum op het gebied van Sport, Fitness en Health.

De diversiteit aan opleidingen biedt heel veel kansen, maar zorgt ook voor de nodige uitdagingen. Om maximale kwaliteit, focus en aandacht te kunnen blijven bieden, heeft Start2Move besloten zich met name te gaan richten op de fitness- en gezondheidsgerelateerde opleidingen.

Het volledige aanbod aan voetbalopleidingen zal vanaf 1 december ’23 worden overdragen aan JES Soccer Performance onder leiding van Jelmer Siemons. Vanaf 1 dec. 23 is de Voetbal Academie van opleidingscentrum Start2Move overgenomen door JES Soccer Performance.

Als oprichter en mede-eigenaar blijft Jelmer betrokken bij de strategische (door)ontwikkeling van Start2Move.

Met onze KNVB geaccrediteerde opleidingen en cursussen willen we  o.a. voetbaltrainers, (toekomstige) performance coaches in het amateur- en profvoetbal inspireren en motiveren om leuke, gevarieerde en uitdagende trainingen aan te bieden.’ aldus Jelmer Siemons

Het doel: minder blessures en betere prestaties op fysiek, mentaal en sociaal gebied. Daarnaast zijn er diverse specialistische (bij)scholingen in ontwikkeling die in 2024 zowel online als op locatie zijn te volgen.

Zie onze FAQ pagina voor antwoord op al jouw vragen m.b.t. de overname van de Start2Move Voetbal Academie.

Ook interessant

Nieuwe samenwerking Johan Sports en JES Soccer Performance

Meten is weten! JES Soccer Performance gaat het allernieuwste Pacer GPS systeem van Johan Sports incl. “live tracking” inzetten tijdens diverse cursussen.

Nieuwe voetbalcursussen geaccrediteerd door de KNVB

Diverse nieuwe online en live voetbalcursussen zijn nu geaccrediteerd door de KNVB! Dit betekent dat je na afronding KNVB licentiepunten ontvangt.

Fit en Fris de winterstop door!

Ben je op zoek naar tips en een trainingsschema voor jouw spelers? Check dan onderstaande blog.